Atbalsts

Kristīgo Vertību centrs aicina sadarbībai:

  • skolotājus, audzinātājus, vadītājus un visus, kam ir vēlme vadīt izglītojošas nodarbības un meistarklases vai palīdzēt to izstrādē;
  • jauniešus un pusaudžus, kas grib lietderīgi pavadīt laiku kopā;
  • sponsorus, kam ir iespēja palīdzēt centra darbībai finansiāli;
  • sponsorus, kam ir iespēja palīdzēt ar sekojošu mantu dāvanām: jauni vai lietoti datori, proektors, kancelejas preces, biļetes kultūras pasākumiem, produkti, vai piedāvāt jaunas telpas nodarbībām un citu.

Kristīgo Vertību centrs ir piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas (SLO) statuss, līdz ar to Latvijas nodokļu maksātāji ‒ gan privātpersonas, gan uzņēmumi, par veiktajiem ziedojumiem var saņemt ienākuma nodokļa atlaidi.

Kā saņemt ienākuma nodokļu atlaidi privātpersonām.
Ziedojumi sabiedriskā labuma organizācijām tiek uzskatīti par attaisnojamiem izdevumiem, kurus gada beigās var iekļaut Iedzīvotāju ienākuma nodokļa deklarācijā. Nodokļa atmaksu līdz 20% ir iespējams saņemt, iesniedzot deklarāciju Valsts ieņēmumu dienestā un pievienojot dokumentus, kas apliecina veikto ziedojumu.

Nodokļu atlaides uzņēmumiem.
Rezidentiem un pastāvīgajām pārstāvniecībām no summām, kas ziedotas sabiedriskā labuma organizācijām, nodokli samazina līdz 75%. Kopējā nodokļa atlaide nedrīkst pārsniegt 20 % no kopējās nodokļa summas.
Lai saņemtu nodokļa atlaidi, jāaizpilda un jāiesniedz Uzņēmumu ienākumu nodokļa gada deklarācija, tajā norādot ziedojuma summu.