Ziemassvētkus meklējot

Viens gads jau ir pagājis. Tas bija grūts un nogurdinošs karantīnas un citu ierobežojumu dēļ. Pie tam tas vēstīja, ka Ziemassvētki tāpat tiks atcelti.

Mēs, Krīstīgo Vertību centra komanda, nevarējām palikt mierā ar to. Ziemassvētku laiks – tas ir brīnumu un cerības laiks. Tāpēc ar lieliem pūliem, oriģinalitāti un Dieva palīdzību mēs varējām dot prieku un cerību mūsu rajona iedzīvotājiem Bolderājā un Daugavgrīvā.

Parastā pasākuma vietā tika realizēts kvests “Ziemassvētkus meklējot”. Kvests ļāva mums nodrošināt lokdauna distancēšanas noteikumus. Katrs dalībnieks, vai tā ir ģimene, vai bērns, vai pusaudzis varēja patstāvīgi piedalīties lielajā spēlē. Viesiem tika izsniegta individuāla darba lapa ar uzdevumiem, bet uzdevemi atradās ārā, Bolderājas centrā.

Pašās beigās, kad dalībnieks atrisināja visas mīklas, viņu gaidīja pārsteigums. Viņš saņēma Ziemassvētku dāvanu! Vai tas nav brīnums? Daudzi arī uzdeva šo jautājumu, priecājoties par organizētu pasākumu karantīnas laikā. Jā, tas ir brīnums! Bet vislielākais brīnums ir Jēzus Kristus piedzimšana. Viņa dēļ viss noticis. Jēzus dzīvoja bezgrēcīgu dzīvi, nomira par mums un augšāmcēlies, lai mēs varētu dzīvot ar Viņu. Jēzus Kristus tagad ir dzīvs un Viņš dara brīnumus!

Lasīt vairāk...