Pastnieka svētki

Reizēm liekas, ka rudens ir skumjš laiks, jo šajā gadalaikā nav svētku. Bet patiesībā iemeslu priecāties var atrast vienmēr! Kāpēc lai nesarīkot Pastnieka svētkus?!

Sakiet, vai sen Jūs pēdējo reizi saņēmāt vēstuli? Vai jūsu bēŗni māk rakstīt un sūtīt vēstules? Vēstule, ko mēs saņēmam no mums mīļa cilvēka, var padarīt jebkuru dienu par svētkiem! Tāpēc mēs veltījām veselu dienu, lai iemācīt bērnus radīt īstās vēstules.

Dažādās spēlēs bērni uzzināja, kā strādā pasts, bet dienas beigās viņi jau paši radīja savas skaistas vēstules un sūtīja tās adresātam. Klāt tam katrs bērns arī saņēma dāvanā īpašu vēstuli ar pāsteigumu no mūsu komandas. Dienas laikā daudz bērnu pavadīja laiku kopā, izmantojot iespēju iegūt sev jaunus draugus. Bērni mācījās strādāt komandā un pārvarēt kautrīgumu.

Pastnieka svētkos mēs stāstījām bērniem par īpašu vēstuli, kura ir uzrakstīt katram cilvēkam, un kuras autors pats Dievs! Vai jūs jau sapratāt, par kuru vēstuli iet runa? Par Bībeli! Šodien bērniem maz kurš pastāstīs, kas tā ir par grāmatu un kāpēc tā ir tik vērtīga. Tāpēc vienkāršs stāsts par Bībeli kļuva par centrālo svētku daļu.

Starp aktivitātēm mēs ar bērniem mācījām kristīgās dziesmas. Visu svētku gaitā bērnu sejās varēja redzēt smaidus. Bet tas nozīmē, ka mērķis ir sasniegts. Mums ir svarīgs katrs bērns, un mēs cenšamies, lai bērnos būtu prieks, miers, cerība, lai viņi pilnvērtīgi augtu.

Mēs pateicamies visiem vecākiem, kas ļauj saviem bērniem un sniedz mums lielu atbalstu! Ceram redzēt Jūs ar bērniem atkal!

Lasīt vairāk...